tirsdag 23. februar 2016

10 Fotos von drei Tage in Berlin

Fernsehturm

fritz-kola

Trabi

Blumen

Badebombe von Lush

Angebot

Kirschstreuselkuchen und heißer Schokolade mit Sahne

Frühlingsanfang

Berliner Maurer. Doch nicht mehr da ...

Darjeeling und Postkarte schreiben

4 kommentarer:

slikejenter sa...

Så fint! Skal til Berlin om noen måneder, så hvis du vil gi dine best of- i en liste hadde det vært aldeles supert :) (særlig interessert i mat)

KoseligKoselig sa...

Fiiiiiiiin by! Jeg var der med jobben for en del år siden, vi hadde kjempefin tur! Bodde på Kurfurstendam. Vi hadde en tre timers guidet busstur med svensk guide, det var skikkelig moro!!! :)
Herlige bilder takk for titten :)

Hermia sa...

Så fint! Lite mer vår där nu än när jag var dit efter nyår..

Anaruh sa...

slikejenter: Anna Blume i Kollwitzerstrasse hadde veldig gode kaker og kakao/te. Lunsjmenyen så også god ut, men vi var for mette etter den supre hotellforkosten (bodde på Radisson Blu ved Berliner Dom). Ellers spiste vi egentlig litt lite - en pizza på Trattoria Peretti (god, men ikke den aller beste jeg har fått - bunnen var litt tykk ...), en del mat i farten (jeg er veeeeldig glad i croissanter) og lørdag kveld spiste vi burger på McDonalds! Jeg var mest opptatt av food hallene på KaDeWe og Gallerie Lafayette, der trives jeg godt :D

KoseligKoselig: Vi var en liten tur innom Kurfurstendam på fredag, men tilbragte mest tid i Mitte. Fredag til søndag var litt kort, egentlig - må nok tilbake. Da har jeg lyst å dra dit om sommeren - tipper det er fantastisk når alle gatetrærne er grønne!

Hermia: jaaaa! Jeg ble helt i ekstase hver gang jeg oppdaget en blomstrende busk :D Egentlig var planen å dra i april, men plutselig fikk mannen en jobbreise dit nå, så da benyttet vi oss av sjansen nå i stedet.